Sponsring och reklam

NU DRAR VI IGÅNG PLANERINGEN INFÖR 2019 MED PROJEKT " RACING MOT CANCER"

Nu har jag bestämt mig. Jag kommer till våren / sommaren att göra det jag kan för att starta ett eget ALLTECH RACING team inför 2019 då jag ska göra en storsatsning. Jag kommer behöva din hjälp om vi ska kunna nå detta mål och jag vill också kunna bistå med nått tillbaka som tack. Anledningen till att jag behöver din hjälp är för att jag måste få ihop folk som vill hjälpa till och som tycker detta är roligt att hålla på med. Men samtidigt så kommer vi ta allt detta på största allvar. Jag kommer att satsa en stor del ekonomiskt i detta projektet givetvis men vill samtidigt kunna hjälpa till och därför ska detta teamet samla in pengar till Ung Cancer.

VILL DU HJÄLPA TILL MED SPONSRING OCH FÅ MED DITT NAMN PÅ LASTBILEN?

Vi behöver givetvis all hjälp vi kan få både ekonomiskt och andra möjligheter för att underlätta att vi kan nå detta mål. Allt överskott går till Ung Cancer
   Miniatyrbild

Ung Cancer stöttar alla de unga vuxna som tvingas leva med eller nära cancer. De ser till att ingen ska behöva kämpa ensam, de skapar mötesplatser, ger personligt stöd, rehabiliterar, informerar och debatterar. Ung Cancer finns när marken skakar och allt förändras. De finns där, varje steg på vägen. 

Ung Cancer består av tusentals medlemmar mellan 16 och 30 år och är en ideell, fristående organisation som är politiskt och religiöst obunden. 

Vi söker därför efter Sponsorer och Personal till vårat Crew

Vi kommer bland annat behöva hjälp att få ordning på våran lastbil som behöver lite renovering. Den kommer vi sedan att finnas på flera event och Racing banor med och mycket mer (kalender kommer med mer info)
Sen kommer vi göra klart den nuvarande bilen jag har en Nissan 200sx med Nissan skyline motor (drifting bilen) Men kommer också bygga en helt ny bil som ska vara en Bmw e46 (långlopp bil) Där vi kommer att ha som en timeattack bil. Vi kommer bland annat erbjuda med åkningar och kompletta event till företag där vi kommer att visa upp våra bilar och köra med dom. Pengarna vi får in där går också till Ung Cancer

 Miniatyrbild Miniatyrbild Miniatyrbild Miniatyrbild Miniatyrbild Miniatyrbild Miniatyrbild Miniatyrbild

Jag söker: 

- Crew Chef mekaniker (Ansvarar för alla mekaniker vad dom ska göra m.m.)

- Andra Mekaniker (Ansvarar för reparationer m.m.)

- Tredje mekaniker (Ansvarar för reparationer m.m)

- Media Ansvarig (Media / Reklam / Internet)

- El tekniker (ansvarar för el och ev kolla bilens status med hjälp av diverse)

Alla är givetvis delaktiga i uppbyggnaden av den nya bilen. Går allt som det ska kommer vi presentera allt på Elmia nästa år. 

Du som söker kommer att vilja göra detta till 100% Ska vilja få vårat Team att vinna och även att synas. Vi kommer inte tjäna några pengar på detta men mitt företag kommer att sponsra så gott vi kan men inte allt. Viktigt att du är social trevlig och gillar att ha kul.

skicka in din ansökan till alltechallservice@outlook.com så kommer jag kontakta er om det är av intresse eller ej. erbjuder ju inte för många platser tyvärr. 

Kommer komma ett informations möte ang detta: Datum kommer inom snar framtid.

Allt om Alltech racing klicka här Uppdaterad 2018-06-12

Dina bidrag hjälper oss att kunna starta samla in till Ung cancer.

Vill du hjälpa oss att kunna samla in pengar? Vill Ditt företag vara Sponsor? Vill du bidra med det lilla?

Vill ditt företag synas så kommer det finnas gott om plats för reklam på både bilar och lastbil, skicka mail till mig eller ring så pratar vi mer. Ni mailar vad ni vill bidra med så som material, ekonomiskt bidrag (ni bestämmer summa jag fixar faktura) hjälp med tillverkning av diverse osv. Ni får då synas på bilarna och lastbilen beroende på vad ni skulle kunna tänka er att bidra med. För mer info kontakta mig på alltechallservice@outlook.com
Vill du bidra med 1krona, 5 kronor eller kanske 100 kronor alla bidrags givare kommer presenteras och alla ekonomiska bidrag blir anonyma givetvis. Men vi blir evigt tacksamma. vi kommer presentera Teamet framöver och finnas på avtalad plats framöver för er som vill ställa frågor.
                                  

Swischa till: 0768763187 och märk ditt bidrag med "cancer" 

Når vi inte målen och projektet stannar upp kommer dina bidrag att gå till Ung Cancer och givetvis redovisas vad vi fått in. 

OBS att alla bidragen är frivilliga men mycket viktiga. tack för ditt stöd. Alla sponsorer kommer att synas längst ner på denna sidan.

Miniatyrbild

                                                       STORT TACK TILL:

- HENRIK LARSSON (STOLT SPONSOR)

- JOHAN BOSTRÖM (STOLT SPONSOR)

- ROBERT NILSSON (STOLT SPONSOR) 

                                     

        


Nya lokaler

Nu är flytten klar 

Racing mot Cancer

Nu drar vi igång med Racing Mot Cancer